PRAVLJIČNI KOMPLETI

Pravljični komplet je pravo darilo za škratolovce – pustolovske raziskovalce škratjega sveta!

Vsebuje slikanico, knjižico za obisk pravljično-doživljajske poti in svinčnik. Na koncu pa vse škratolovce čaka zaslužena nagrada!

Po Sloveniji nastaja transverzala pravljično-doživljajskih poti, ki družinam in otrokom naravo in kulturo ter lokalne posebnosti približa skozi zgodbo in pristna doživetja. Vse poti se nahajajo v neposredni bližini Ljubljane in ponujajo nekajurno doživetje za družine, ki iščejo priložnosti za gibanje v naravi in sproščeno, otrokom prilagojeno spoznavanje novih krajev in njihovih posebnosti. Na poti so otroci na pomembni misiji: iščejo skrivna sporočila in škratje simbole, premagujejo škratji urok, pomagajo živalim in uživajo v gozdnih dogodivščinah. Otroci za doživetje na pravljično-doživljajskih poteh potrebujejo knjižico in svinčnik, na cilju pa jih za uspešno opravljeno misijo vselej čaka nagrada. Z izjemo Krvavca, poti obratujejo vse leto vse dni v tednu.

Slikanica Polh rogovilež in Polhova knjižica za obisk Polhovega doživljajskega parka sta na voljo tudi v angleškem in italijanskem jeziku!


Redna cena pravljičnega kompleta je 17.95 EUR, v posebni ponudbi pa je vaš za 15 EUR. V ceno je vključena slikanica, beležka za obisk poti in svinčnik, otroci pa na cilju prejmejo zasluženo škratolovsko nagrado.
Poštnina je brezplačna za naročila nad 16 EUR.